среда, 26. март 2014.

Galerija slika i umetnicke slike

Postoje ljudi koje želje da oplemene svoj životni prostor umetničkim slikama, neko voli fotografije, neko voli umetničke slike. Pa čak i ako ne kupujete slike, galerija slika treba da se poseti. Slike morate lepo da uklopite uz namestaj. Nekada su krasile domove, odnosno zidove krasili gobleni koji su se vezli, pa neki i godinama. Bile su to galerije goblena, a najtraženiji i najpozantiji bili su Vilerovi gobleni. Eto tako je bilo nekada, a možda kada odete na more na ulici ste videli mnoge galerije slika uličnih slikara, koji su porodavali svoje umetnicke slike i replike poznatih autora.
Galerija slika je pravo mesto gde treba da potražite umetnicke slike za svoj dom, to vam otprilike dođe kao salon namestaja gde birate i kupujete namestaj.
E sada kao i kod namestaja postoji jeftin namestaj i onaj kvalitetni od punog drveta i stilski namestaj. Tako vam je i u galeriji slika imate sve vrste slika koje su za svaki džep i ukuse. Pravi kolekcionari imaju svoje galerije slika, i kupuju orginalna umetcika dela.

Нема коментара:

Постави коментар